1620279365 För varje ny medlem du rekryterar får du 50 kr.
Det enda kravet är att du och din vän lägger upp en annons/Deals eller köper en Deals.

Hur vår plattform fungerar

Säker, innovativ och användarvänlig plattform för köp och försäljning av Deals.Köpare

Oavsett om du behöver en logotyp utformad för din nya webbplats eller en videopresentant som hjälper dig att presentera ditt företag för potentiella kunder, eller till och med en handledare som hjälper dig med skoluppgifter är du på rätt plats. För allt som du inte vet hur du gör själv, eller om du helt enkelt inte har tid, DoDeals.net säljare står till din tjänst.

1) Hitta en tjänst som du behöver

Jämför priser, portföljer, leveranstid, betyg och community-rekommendationer för att hitta en säljare som bäst passar dina behov. Om du har en specifik fråga, skicka bara en förfrågan till dem. Du kan också skicka en begäran.

3) Följ upp transaktionen

Utbyta filer och feedback med säljaren via det inbyggda konversations- och transaktionshanteringssystemet. Säljaren levererar tjänsten inom en angiven tidsram.

5) Begäran om ändring

Om du av någon anledning inte är nöjd med det levererade arbetet kan du fortsätta och begära ändring och säljaren kommer att göra de begärda ändringarna.

2) Skicka dina uppgifter

Var så detaljerad som möjligt så att säljaren kan erbjuda dig den kvalitetsservice du förväntar dig . Din betalning hålls säker tills du bekräftar att tjänsten utförs till din tillfredsställelse.

4) Deals levererad

När du är nöjd med tjänsten som utförts och levererats kan du markera transaktionen som slutförd, så ser vi till att säljaren får betalt. Hjälp samhället genom att lämna en feedback till säljaren.

6) Betygsätt din säljare

När du är klar, betygsätt och ge feedback om säljaren. Detta hjälper till att informera beslut från andra köpare som söker igenom Deals.

Säljare

DoDeals.net ger dig en möjlighet att förvandla kunskap, talang, skicklighet eller en hobby till en permanent eller tidsmässig inkomstkälla . Vi är här för att tillhandahålla säkerhet, integritet, bekvämlighet och snabba betalningar, så att du kan fortsätta göra det du gillar mest. Så, ta med talangen så gör vi tjänsten lika lätt som 1, 2, 3

1) Lägg upp Deals

Lägg upp Deals det är i enlighet med dina färdigheter. Var så specifik som möjligt så att dina potentiella kunder vet exakt vad de får för de pengar de är villiga att betala.

3) Bygg upp ditt rykte

Se till att du behandlar alla dina kunder på samma sätt och försök att tillhandahålla bästa möjliga service oavsett transaktionsvärde. Nöjda kunder kommer att rekommendera dig till sina vänner.

2) Kommunicera snabbt

Svara på kundförfrågningar och begäran om anpassade erbjudanden inom rimlig tid. God kommunikation är en förutsättning för ett framgångsrikt samarbete.

4) Exakta leveransdatum

Försök så mycket som möjligt att leverera order med förutbestämda leveransdatum. Köpare tenderar att avbryta när en beställning passerar leveransdatumet. Inte bra för affärer.

Upphovsrätt © 2020 - 2021 DoDeals.net